korfbalvereniging KZ Danaïden Leiden
(15 jan) Vrijwilligers Vacaturebank

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Enige maanden geleden is het u waarschijnlijk opgevallen, dat het Bestuur een officiële VACATURE BANK heeft geopend. Op deze manier is er in kaart gebracht welke vacatures er zijn en hoeveel tijd je ongeveer per seizoen hieraan kwijt bent. Op deze manier proberen we ouders maar natuurlijk ook de jeugd te laten zien waar de vereniging hulp nodig heeft.

 

Op dit moment zijn we druk bezig om de sponsorcommissie nieuw leven in te blazen. Enkele weken geleden heeft u in de Kdanz kunnen lezen dat de sponsorcommissie nieuwe medewerkers zoekt.

Ben jij hiervoor de juiste persoon?
Wij zoeken ouders/leden die de vereniging aan nieuwe sponsors kunnen helpen en de contacten met de huidige sponsors willen onderhouden! 

Dus heb jij een vlotte babbel, kun je mensen overtuigen om jouw club te sponsoren en wil je op deze manier de vereniging ondersteunen? Meld je dan aan bij Jasper van de Vos, bestuurslid of mail aan vacaturebank@ kzdanaiden.nl

Vind je dit een te “zware” klus maar wil je toch iets doen een paar uurtjes per seizoen? Er zijn nog vele handen nodig. Laat het ons weten

      datum publicatie: 15-jan-2018
(C)opyright 2010/2018 KZ Danaïden