korfbalvereniging KZ Danaïden Leiden
(20 jan) Verslag KZ Danaïden B1 - VEO B1

KZ Danaïden B1 -  VEO B1

"We gaan ze vegen" 

 

De B1 is vorige week begonnen aan de 2e helft van het zaalseizoen met winst op KVS. Gisteren stond VEO B1 op het programma. De vorige wedstrijd tegen hun,  in de subtropische hal in Voorburg, kwam de KZD B1 als sterkste uit de strijd en gingen daar natuurlijk weer voor.
 
KZD B1 startte met Jeffrey Davy Isabelle en Solane in de aanval en Tarik Tim Benthe en Lori in de verdediging. Veo begon met lang aanvallen maar scoorde  niet. Daar maakte Davy, met hulp van zij n vakgenoten, dankbaar gebruik van door snel achter elkaar 2 punten te scoren. Daarna zorgde Benthe, Jeffrey en Davy(4×) voor de punten om de rust in te gaan met 6-4.
 
Spannende, mooie wedstrijd voor alle toeschouwers. En zoals VEO mooi op hun site omschreef : KZD B1 was beter in bluf en versterkt door het gejoel en gejuich van de 17 man/vrouw tellende reservebank (vrienden en bekenden) kreeg het 8-tal van KZD B1 " vleugels". De zaal vulde zich regelmatig met " 3,2,1 AIRBAL!
 
Mede door deze steun, het enorme teamwork, vertrouwen in elkaar en super samenspel hebben Davy(2×) Tim(2x), Lori (4x),Tarik, Isabelle en Solane in de 2e helft de eindstand met hun doelpunten kunnen uitbreiden naar eindstand 17-10!!!
 

Een groot compliment voor dit 8-tal welke geen reservespelers nodig had om een mooie prestatie met elkaar neer te zetten.
Hoe gaaf is dat elke speler deze wedstrijd gescoord heeft!
 
Jullie motto deze wedstrijd was  " We gaan ze vegen" en met zn allen hebben jullie dit maar mooi geflikt!
 
Ferdy Nievaart heel erg bedankt voor je coaching, support, steun en motivatie.
 
Groeten Priscilla

      datum publicatie: 21-jan-2018
(C)opyright 2010/2018 KZ Danaïden