korfbalvereniging KZ Danaïden Leiden
(03 feb) Verslag KZ Danaiden C2 – sporting trigon C1

Verslag KZ Danaiden C2 – sporting trigon C1

 

De C2 moet vandaag winnen van sporting Trigon C1 om nog kans te maken op het kampioenschap. Vorige week hebben ze een fantastische wedstrijd gespeeld tegen aartsvijand Fluks. Door deze winst is het mogelijk om na het veld ook kampioen in de zaal te worden.  De wedstrijd begint....

Onze c2 staat op scherp. Dit blijkt door een snelle goal van Jarick. Helaas is ook Trigon gemotiveerd en scoort snel 1-1. Dan wordt het wat slordig  maar is daar toch de 2-1 door Elise. Nauwelijks kans voor hoop want Trigon scoort 2-2 met een mooie doorloop.
Laat de C2 de kopjes hangen? Niet echt, maar er is zeker te weinig beweging bij KZ Danaiden. En ze krijgen haast. Ze willen zo graag.  Bijna raak.  Randjerandje van Sean. Daarna nog 3 keer randjerandje mis. Trigon scoort. Dan weer tijdje niks. Stan 3-3. Dan Kirsten 4-3!!!.. Ze doen er een schepje bovenop. Weer teveel gehaast. Wel heel vaak bijna.  4-4 trigon. En daar blijft het bij. Heel jammer C2! Maar het is fantastisch om te zien hoe hard jullie werken en willen. Hou vast!

Natalie (moeder van Elise)     datum publicatie: 05-feb-2018
(C)opyright 2010/2018 KZ Danaïden