korfbalvereniging KZ Danaïden Leiden
(09 apr) Verslag open dag 2018

OPEN DAG 2018

Afgelopen zondag was het dan eindelijk zo ver. De Open Dag van 2018. Na een gedegen voorbereidingsperiode liep de spanning de laatste dagen, ondanks het vertrouwen in een goede afloop, hier en daar toch wel een klein beetje op. Hoeveel kinderen zouden er komen? Wat voor weer zal het zijn? Zijn er voldoende pannenkoeken? Zullen de springkussens (geregeld via Double Sports) leuk zijn?

Over één ding hebben wij ons in ieder geval niet druk gemaakt. Wat waren wij blij met de aangeboden hulp en wat helpt dat enorm om zo’n dag tot een succes te maken. De hulptroepen werden ingezet bij de begeleiding van de spelletjes, maar ook bijvoorbeeld de barmedewerkers, de pannenkoekenbakkers, de pannenkoekenuitdelers en de makers van de uitnodigingen droegen hun zo gewenste steentje bij. Wat te denken van de vele handen die hebben geholpen bij het opzetten en opruimen van alle materialen. Niet te vergeten: de sponsoren Sandra (via Desk-Hopping) en Sjoerd! Daarom, iedereen die heeft meegeholpen: HEEL ERG BEDANKT!

Onze oproep om dit als vereniging te organiseren heeft in ieder geval zijn doel bereikt en dat is fijn om te constateren. Laat het een mooie opmaat zijn naar een invulling van vacatures die onze club (nog steeds) heeft. Deze dag was in ieder geval een mooi voorbeeld van hoe je ook iets voor KZ Danaïden kunt doen zonder dat je er elke week mee bezig hoeft te zijn.

Oók niet onbelangrijk: er waren zondag uiteindelijk zo’n 100 kinderen op ons complex aanwezig, waarvan ongeveer de helft geen lid van onze vereniging is. Hopelijk kunnen we binnenkort zeggen: ….. geen lid van onze vereniging was….!

Groeten,

Commissie Werving,

Marieke Kalthoff, Ferdy Nievaart, Jasper van der Vos en Bert Kwakkenbos

 

 

      datum publicatie: 09-apr-2018
(C)opyright 2010/2018 KZ Danaïden