korfbalvereniging KZ Danaïden Leiden
(28 sep) Verslag jeugddag

28 september 2019

 

De dag begon met regen aan het eind van de middag “scheen de zon” in het clubgebouw.

 

Vanaf 12.00 uur konden de kinderen tussen de buien door spelletjes doen. Er was een circuit van 8 spelletjes uitgezet en er waren gelukkig genoeg kinderen om er een echte wedstrijd van te maken.

De winnaars waren Isabel (F), Pepijn (E), Floortje (D) en Niamh (C). Zij kregen een Intertoysbon en mogen er iets moois voor kopen.

 

Team van de week was de G-jeugd. Eke en Teike vertegenwoordigden de G-jeugd en mochten met scorebordjes de opbrengst van de loterij bekendmaken. Iedereen reageerde enthousiast toen de bordjes weren omgedraaid en het bedrag € 4985,- zichtbaar werd.

 

En dan de loterij.

Op de nieuwjaarsreceptie maakte Fokko Mellema bekend dat zijn bedrijf Security Field Lab een groot G-evenement met daaraan verbonden een loterij wilde organiseren. In overleg met het bestuur werd ook de andere jeugdteams daarbij betrokken. Van Security Field Lab kregen we drie mooie prijzen een Samsung tv, een JBL Boombox en een mobiele digitale fotoprinter.

 

Verder waren we ook heel blij met de andere 34 sponsors. We konden daarom met 129 prijzen een mooie loterij organiseren. De lijst met sponsors hebben wij natuurlijk in dit clubblad opgenomen.

 

 Jan Duivesteijn werd uitgenodigd om de loten te trekken. Jan was de eerste voorzitter van onze vereniging en Jan was heel betrokken bij de aanleg en bouw van de velden en het clubgebouw.

Het elektronisch scorebord (een grote wens van veel leden) kan gerealiseerd worden en voor Jan is dit dan het puntje op de i.

De trekking trok behoorlijk wat mensen, maar de meeste prijzen moeten nog opgehaald  worden. De trekkingslijst vinden jullie elders in het clubblad en ook de tijden dat de prijzen afgehaald kunnen worden staan daarbij vermeld.

 

Daarnaast waren er ook prijzen voor jeugdteams die de meeste loten verkochten. Het team dat de meeste loten verkocht was de E2. Zij verkochten met elkaar 180 loten en dat deden ze met zijn zessen. Zij kregen uit handen van Fokko een cheque van €200,- en mogen daar iets leuks mee gaan doen.

De E1 en de D2 verkochten alle loten en zij mogen met zijn allen een patatje eten in het clubgebouw.

 

De A-jeugd en de seniorenteams kregen allemaal een setje loten. Een prijs van €50 werd verloot onder de teams die alle loten verkochten hadden. De gelukkige winnaar was KZ Danaïden 5. Zij mogen €50,-  besteden aan de bar voor een hapje en/of drankje.

 

Iedereen die op welke manier dan ook meegeholpen heeft om de jeugdactiviteit en de loterij tot een groot succes hebben gemaakt HARTELIJK DANK.

 

Kitty en Jan F.     datum publicatie: 30-sep-2019
(C)opyright 2010/2020 KZ Danaïden