korfbalvereniging KZ Danaïden Leiden
(06 okt) Wedstrijdverslag Triaz 2 - KZ Danaiden 3

Zaterdag 5 oktober 17.00 uur Triaz 2 tegen KZ Danaiden 3

De JRM delegatie meldde zich bij het veld van KVA, om het 2e aan te moedigen en te ondersteunen. Ditmaal werd er niet in de Willem II shirts tegen KVA gespeeld, maar was er gekozen voor de door keukensale.com gesponsorde oranje shirts, vast om meer op te vallen en om head firstjes te vermijden. Helaas trok het tweede – met een compliment voor een goede invalbeurt van Lori-  aan het kortere eind en verloor met 22-15. 

Ruben verplaatste zich mee met de JRM delegatie naar Triaz waar het 3e punten binnen zou moeten slepen. Voor de wedstrijd het moment om de ‘Ten Things That Require Zero Talent’ nog een keer door te nemen en vandaag was dit KISS (Keep It Stupid Simple). Boodschap dus duidelijk zou je zeggen.

Het fluitsignaal klonk, gevolgd door een 10 minuten zero – zero. Bij de 12e minuut werd Mendy in de aanval gezet, en daar kwamen ze: twee doelpunten van Reinier. Daar was dan eindelijk ons startschot en trokken door naar de 0 – 8 allemaal mooi in zijn soort; wegtrekkers, schoten, doorlopers op het zelfde geslacht het kon allemaal. Het spel was dynamisch en statisch tegelijk, maar ze vielen. 

Toen na 47 minuten viel eindelijk het eerste doelpunt bij Triaz. De supporters van Triaz lieten nog maar net de ramen in de kantine zitten, wat een overdondering! En daar volgden nog twee doelpunten. 3-8. Al snel kwam de naam 'Zeefje' naar voren voor degene die er twee doorliet . Wie dit was is alleen bij de insiders bekend. 😉 

De JRM delegatie peerde er nog een aantal in waarna de laatste minuut werd aangegeven met een stand van 3-11. De bal nog een keer naar het aanvallende vak, en daar kwam nog een schot in de laatste seconden 3-12. BAMMMM Punten mee naar Leiden en vieren met het complete team en aanhang met pannenkoeken en een paar drankjes bij Oudt Leyden. En uiteraard nog een paar cocktails bij Tabu.

Trots op het derde! 

J: Jelle, Jennifer, Joyce, Jaimy
R: Reinier, Rhandy, Roos, (Ruben)
M: Mendy, Mike, Mats, Marrit, Mathijs
Onder leiding van Trainert Thierry

Tot snel op het veld !!! 

Sportieve groet,

 

Het 3e     datum publicatie: 07-okt-2019
(C)opyright 2010/2019 KZ Danaïden