korfbalvereniging KZ Danaïden Leiden
Recreant of wedstrijdsporter

Of je nou veel, weinig of nog helemaal geen korfbalervaring hebt, KZ Danaïden heeft door haar omvang voor iedereen een passende trainingsgroep onder leiding van enthousiaste en ervaren trainers. KZ Danaïden heeft een ruim aantal teams in zowel de wedstrijd- als de breedtesport.

Wat en wanneer
Je kunt bij ons competitie spelen, op de zaterdag of op de zondag, maar je kunt er ook voor kiezen om eerst een paar weken op proef te komen. Verder kun je gebruik maken van alleen de trainingsfaciliteiten, als je bijvoorbeeld in het weekend bij je eigen club wedstrijden wilt spelen, of wanneer je jezelf in de weekenden nog niet wilt vastleggen.

KZ Danaïden biedt recreanten en alle teams die deelnemen aan de competitie de mogelijkheid om  eenmaal te trainen. De hogere (selectie) teams trainen vaker. De veldtrainingen en thuiswedstrijden in de veldcompetitie vinden plaats op ons terrein aan de Montgomerystraat, de zaaltrainingen en thuiswedstrijden in de zaalcompetitie in de directe omgeving hier van. De trainingsavonden zijn (en / of) op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond. 

Warm welkom

Wil jij meer weten over onze club of gewoon eens een paar trainingen meedoen? Dan kun je terecht bij Warm Welkom, dat geïnteresseerden en nieuwe leden wegwijs maakt op de vereniging en helpt bij alle vragen en praktische kwesties. Warm welkom is per mail te bereiken op warmwelkom@kzdanaiden.nl(C)opyright 2010/2020 KZ Danaïden