korfbalvereniging KZ Danaïden Leiden
Doe mee met de Vriendenloterij en steun onze club!!

Doe mee met de Vriendenloterij en steun onze club!!

KZ Danaïden steunen en kans maken op prachtige prijzen? De VriendenLoterij maakt het mogelijk! 50% van je inleg gaat direct naar onze clubkas en jij maakt elke maand kans op een prijzenpakket met fantastische geldprijzen, vakanties voor jou en je vrienden, auto's, TV's en meer dan een miljoen andere prijzen.

Winnen is leuker met de VriendenLoterij. Voor jou, je vrienden, voor KZ Danaïden voor iedereen! Want als jij wint, winnen je vrienden ook. En jij bepaalt wie!

Click op de banner van de Vriendenloterij op de website om met één of meer loten mee te spelen of ga naar https://www.vriendenloterij.nl/Meespelen.htm?beni=9632 of bel 0900 300 1400 (10cpm) en je speelt vandaag nog mee!

Speel je al mee met de Vriendenloterij, zet dan je lot om naar onze club. Dit kan op twee manieren.

Schriftelijk door een brief met gegevens te sturen naar VriendenLoterij, Van Eeghenstraat 70, 1071 GK  Amsterdam. Vermeld in de brief uw omzetverzoek en de naam + vestigingsplaats van de organisatie waarvoor u mee wilt spelen (KZ Danaïden te Leiden, sponsorcode 9632 of telefonisch bij de afdeling Ledenservice. U kunt bellen op werkdagen van 09.00 tot 21.00 uur via 0900 - 300 1400 (10 cpm).

 I.p.v. een brief of bellen kunt u ook een mail sturen naar secretariaat@kzdanaiden.nl met alle gegevens, dan regelen wij de omzetting graag voor u.(C)opyright 2010/2020 KZ Danaïden