korfbalvereniging KZ Danaïden Leiden
Bijgewerkt: 05-jul-2020 21:56
Hoogvliet korfbalplaatjes actie
   
toppers barmedewerkers
 
   
startschot Korfbalplaatjes Hoogvliet
 
Ruilmomenten korfbalplaatjes
Om iedereen in de gelegenheid te stellen om zijn/haar plaatjesalbum vol te krijgen hebben we ook een paar officiële ruilmomenten: - Woensdagmiddag, 29 mei in de Hoogvlietwinkel aan de Kennedylaan Waarschijnlijk van 14.00 uur tot 16.00 uur. De exacte tijden komen nog in het clubblad te staan. - Zondagmiddag, 2 juni vanaf 13.30 uur (clubgebouw) Het eerste team speelt deze middag zijn laatste (thuis)wedstrijd en die gaan we natuurlijk met z’n allen ook nog even aanmoedigen.
 
Gooi je korfbalplaatjes niet weg!!
Een oproep aan iedereen: is je album vol en heb je nog plaatjes over, gooi ze niet weg, maar deponeer ze in de rode ideeënbus (naast de deur van de commissieka-mer). Bij de ruilmomenten kunnen we dan weer andere mensen blij maken. Allemaal heel veel succes bij het verzamelen van de laatste plaatjes.
 
 
Extra plaatjes bij weekaanbiedingen Hoogvliet !!
Afgelopen week was het dan eindelijk zover: de plaatjesactie bij Hoogvliet gestart! Iedere week kunnen de spaarders extra plaatjes krijgen bij een aantal aanbiedingen. Op de actiepagina van deze website vind je de weekaanbiedingen waarop komende week extra plaatjes verkrijgbaar zijn (zoals altijd max. 4 x de aanbieding per klant). Dit overzicht wordt wekelijks op de Hoogvliet Facebookpagina geplaatst waar ook de clubtopper te vinden is. De complete folder is op onze site te vinden via http://www.hoogvliet.com/sites/default/files/weekfolder/week17/index.html
 
 
Hoe spaar je de plaatjes?
Hoogvliet supermarkten is 45 jaar en wie jarig is trakteert. Daarom heeft ieder gefotografeerd lid een fraai KZ Danaïden-verzamelalbum gratis gekregen! Overige leden en geïnteresseerden kunnen het album voor slechts € 3,99 aanschaffen bij de klantenservice van bovengenoemde Hoogvliet-winkels.
De korfbalplaatjes van onze vereniging zijn verkrijgbaar bij de Hoogvliet-winkels aan de Levendaal en de Kennedylaan te Leiden. Bij iedere € 10,- (exclusief emballage, tabak- en slijterijproducten) aan boodschappen ontvang je een setje met sportplaatjes. Aan de kassa geef je aan van welke club je plaatjes spaart.
De actie loopt tot en met 28 mei a.s.
 
 
 
 
 
Foto's Hoogvliet korfbalplaatjesactie:
 
 
Zoek zoveel mogelijk spaarders!!
Vraag aan familieleden en kennissen of ze ook voor je willen sparen. op deze wijze wordt het voor iedereen haalbaar om alle verschillende plaatjes van je eigen club bij elkaar te sparen. aan het einde van de actie, op 29 mei a.s., zal er een ruilbeurs plaatsvinden, zodat je ook nog dat laatste ontbrekende plaatje kunt bemachtigen.

namens het bestuur van kz danaïden en hoogvliet supermarkten, veel spaarplezier toegewenst!
 
 
   
Korfbalplaatjes Hoogvliet ... 


(C)opyright 2010/2020 KZ Danaïden